Публикации

Публикации

Сусамов тахан - какви са ползите и какво представлява?
Сусамовият тахан е полутечен продукт, подобен на паста, който се получава чрез смилане на сусамени семена. Сусамовият тахан "ТРЪНДЕВИ" се произвежда от сурови, сушени на температура до 45% и смлени сусамени семена, като така запазва всички полезни свойства на продукта. Видове сусамов тахан: -          Натурален (пълнозърнест)- той е по тъмен кафеникаво - кафяв на цвят – произвежда се от необелени сусамови зърна; -          Бял (светъл) – произвежда се от обелени сусамови зърна (зърна ..
Какво представлява биологичният пчелен мед и защо изберем него пред конвенционалния?За да бъдат пчелния мед и пчелните продукти те трябва да бъдат произведени в сертифицирани пчелини, които отговарят на изключително строги изисквания и подлежат на стриктен контрол!При биологичното пчеларство се елинират всички възможни начини за замърсяване на меда и пчелните продукти, като това се контролира и доказва със сертификат от съответните организации (Регламент на съвета (ЕО) 834/2007 и регламент на Комисията (ЕО) 889/2008). Основните възможностти за замърсяване са две - околната среда и самия пчелар..
Скъпи приятели,Честита Нова Година!Нека тя ни донесе  здраве, радост, любов, много усмивки и много лични и професионални успехи!..
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)